Selçuklu İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.21.yüzyıl becerilerine uyum sağlamış, ulusal ve uluslararası projelerle kurumu görünür kılan bir plana sahip olmak ve uygulamak

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, millî kültür ve demokrasinin bilincinde, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getiren, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamak. Bununla birlikte ulusal ve uluslararası projelerin içinde yer alarak yenilikçi,dünyayla entegrasyonu kurulmuş bireyler ortaya çıkarmak.

Başarılar: eTwinning Avrupa Kalite Ödülü

Saatler: Ders Başlama saati:08.45 Ders Bitiş saati :15.00
Isınma: Doğalgaz kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Benim Çiçek Okulum Ailemle Okuyorum Minik Tema Yavru Tema E twinning Benim Hikayem Severek Oyunlarla Matematik
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning+ Erasmus K122SCH

WEB - https://seydisehirselcukluio.meb.k12.tr